donderdag 12 juni 2014

Koning Willem en zijn Queen kunnen niet van 108 miljoen euro per jaar normaal leven.

‘PvdA Ronald Plasterk’: “Alle ‘grachtengordel-begrip’ voor de uitkeringen en Staatsgeheimen mijn Koning Willem. PvdA is immers voor eerlijk delen, niet dan?”

‘VVD  Mark Rutte’ geeft vertekend overzicht Luxe Reizen en Vakanties van het voor 108 miljoen gesubsidieerde Koninklijk Huis.
Koning Carlos

Zelfs in het op sterven na dood zijnde Griekenland is ophef ontstaan over de interventie van drie corrupte ministers om de illegale bouw van een Luxe privé haven mogelijk te maken bij de Melogomane Villa van meer dan twee en een half miljoen euro van Koning Willem-Alexander. De kosten voor de verbouwing heeft ‘VVD Mark Rutte’ stiekem buiten de Tweede Kamer en de Staats-boeken om voor zijn rekening genomen en weggeboekt onder Staatsgeheim, dat meldt het Financieel Dagblad vandaag. De Koning schijnt huilend bij VVD Mark Rutte te zijn geweest, dat hij echt niet de verbouwing zelf kon betalen, omdat hij al moeite genoeg had om de benzine van zijn verlengde Audi- 8 ( aanschafkosten 580.000,- euro) te betalen ( die betaalt hij trouwens ook niet, maar dat ontgaat de Koning)
De Griekse media staan vol van berichten over het voornemen van het Super-Uitkering Koningspaar van 108 miljoen euro belastingvrij per jaar om een privé haven te bouwen bij hun Melogomane Villa in het plaatsje Kranidi in de gemeente Ermionida op de Peloponnesos.
Met een gemeenschappelijk ministerieel besluit zouden alle geldende wetten zijn omzeild als of het hier gaat om Al Capone om het mogelijk te maken dat het landgoed toegang krijgt tot de zee.  Dat is een corrupte huzaren stukje wat persoonlijke wetten, dat men in Europa over het algemeen alleen heeft gezien van de veroordeelde belasting ontduiker ex-premier en Maffioso Silvio Berlusconi. Er zouden meldingen zijn gemaakt van vergunningen voor het oprichten van illegale bouwsels op het stuk grond dat bezit is van
de Nederlandse Staatc Het Lieg en Bedrieg kabinet. Volgens het corrupte Royal ministeriele besluit zouden de werkzaamheden het openbaar belang en de openbare veiligheid dienen. Als de Haagse VVD en PvdA regime ( heet versluierend regering) een misdrijf pleegt heet dat standaard Staatsveiligheid en is dus Staats Geheim.
Twijfel
 is nog zacht uitgedrukt voor 2 weekjes Royal vakantie op kosten van ‘Jan met de Pet’.De lokale bevolking is niet blij met de bouwplannen, waardoor er flink wat verzet is. Er wordt vooral getwijfeld of de recreatie van een buitenlands middeleeuws staatshoofd gezien kan worden als een kwestie openbaar belang. 

Ondertussen heeft een lokale beweging plannen gemaakt om de kwestie internationaal aan te kaarten. De vertegenwoordigers van Nederland, die te gast zijn in Griekenland, zouden milieuonvriendelijk gedrag vertonen. Door dit gedrag krijgt het onderwaterleven de deksel op de neus, vanwege de schade die toe wordt gebracht aan de natuur. Waar blijft
Greenpeace PvdA leider Diederik Samsom nu met kritische Kamervragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten