maandag 7 april 2014

Krant hackt en publiceert adressen anti-islam reageerders

Aantal verkrachtingen dankzij massa-immigratie gestegen van 9,24 / 100.000 inwoners naar 53,2, op één na hoogste ter wereld – Bijna 8 op de 10 daders zijn moslim
Bijna een jaar geleden braken er in diverse Zweedse steden hevige immigrantenrellen uit.  
Het Zweden van anno 2014 wordt de facto geregeerd door de islamitische Sharia. Overdreven? Kijk dan eens naar wat één van de grootste kranten van het land, Expressen, deed met reageerders
die kritiek ‘durfden’ te leveren op de islam. De krant huurde een team criminele hackers in om de email- én thuisadressen van deze personen te achterhalen, om deze vervolgens te publiceren en de mensen aan de schandpaal te nagelen. Reeds een persoon verloor daardoor zijn baan.

VN: Zweden binnenkort derdewereldland
Zweden was ooit het Westerse boegbeeld van vrijheid en democratie, maar daar is vrijwel niets meer van over. Dankzij de massale immigratie van moslims is het land hard op weg net zo totalitair en intolerant te worden als Saudi Arabië en Iran. In een VN-rapport werd al geconcludeerd dat Zweden binnenkort in maatschappelijk opzicht een derdewereldland genoemd kan worden.
‘Het is streng verboden de islam te bekritiseren of te beledigen,’ vormt zo ongeveer de basis van de racistische Shariawetten. Behalve de Zweedse overheid zijn ook veel Zweedse bedrijven en instellingen daarvoor door de knieën gegaan.

Criminele hackers en extreemlinkse organisatie
De grote krant Expressen huurde zelfs het team criminele hackers behorende totResearchgruppen in om de email- en thuisadressen te achterhalen van reageerders die op websites kritiek leverden op de islam en het immigratiebeleid van de regering. Eén van de leiders van Researchgruppen, Martin Fredriksson, werd eerder veroordeeld wegens geweld en brandstichting. Ook Mattias Wag, een andere prominente leider die opschepte dat zijn groep ‘de nieuwe Stasi’ was geworden, werd meerdere malen veroordeeld wegens geweldsmisdrijven.
Researchgruppen is een onderdeel van de extreemlinkse Expo organisatie die wordt geleid door de maoïst Robert Aschberg, de kleinzoon van Olof Aschberg, de beruchte ‘Rode Bankier’ of ‘Lenins Bankier’, die mede de Russische revolutie financierde en een fortuin aan gestolen goud en andere waardevolle zaken naar Zweden smokkelde.

Namen en foto’s reageerders gepubliceerd
Expressen stuurde vervolgens een verslaggever met camera naar één van de gehackte adressen, en confronteerde de daar woonachtige man met zijn online commentaren. Van anderen werden de namen en foto’s gepubliceerd, wat ertoe leidde dat een van hen zijn baan verloor.
In een normale democratie zou de krant voor deze schandalige inbreuk op de privacy en vrijheid van meningsuiting worden vervolgd, maar in Zweden is het juist omgekeerd: daar worden de slachtoffers gestraft. En waarom? Omdat ze het Shariaverbod op het bekritiseren van de islam hebben overtreden.

Op één na meeste verkrachtingen ter wereld
Tussen 2004 en 2012 groeide de Zweedse bevolking van 9 miljoen naar 9,5 miljoen, voornamelijk door immigratie uit moslimlanden zoals Afghanistan, Irak en Somalië. Inmiddels heeft 16% van de baby’s een moeder uit een niet-Westers land. Slechts 54% van de immigranten in de beroepsbevolking heeft een baan.
Dankzij de massa-immigratie heeft Zweden op Zuid Afrika na inmiddels het hoogste aantal verkrachtingen per inwoner ter wereld. In 2003 bedroeg het aantal verkrachtingen 9,24 per 100.000 inwoners, wat al hoger was dan het gemiddelde. In 2005 schoot het cijfer omhoog naar 36,8, en in 2008 zelfs naar 53,2. Dankzij de vrijwel onbeperkte instroom van nog meer immigranten uit de islamitische wereld zal dit cijfer op dit moment hoogstwaarschijnlijk nog hoger zijn.
Het verband met het toenemende aantal islamitische immigranten is ondubbelzinnig aangetoond. Bij 77% van alle verkrachtingen zijn de daders moslim.

Wraak op tegenstemmers
In 2010 besloot de conservatieve regering van premier Reinfeldt om de grenzen verder te openen voor nog meer moslimimmigranten. In zijn jaszak heeft de premier een briefje met het getal ‘330.000’ – het aantal Zweden dat op Nieuwe Democratie stemde, de enige politieke partij die de immigratie aan banden wil leggen. Reinfeldt gaf letterlijk toe dat het versoepelen van de immigratieregels zijn ‘wraak’ was op alle Nieuwe Democratie stemmers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten